Utolsó szelfi: mielőtt öngyilkos lett, lefotózta a barátjától kapott ütésnyomot a tinilány

Akt.:
Utolsó szelfi: mielőtt öngyilkos lett, lefotózta a barátjától kapott ütésnyomot a tinilány
Glasgow – A joghallgató lány, Emily Drouet hosszú időn át szenvedett agresszív barátja elnyomásától. Az utolsó bántalmazást megörökítette fotón – az arcán lévő piros folt párja, Angus Milligan keze nyoma. A lány néhány nappal a kép készülte után öngyilkos lett.

Emily édesanyja, a 45 éves Fiona csak gyermeke halála után értesült róla, milyen szenvedéseken kellett keresztülmennie lányának. A fiú lelki és fizikai terrorban tartotta Emilyt: a fiú sokszor megütötte, volt, hogy fojtogatta, emellett rendszeresen meg is alázta a tinédzsert, a lány születésnapjára például fetisiszta szexkellékeket adott ajándékba, de eközben rendszeresen meg is csalta Emilyt.

– Ha nem találkozott volna a fiúval, még ma is élne. Emy naiv volt, és ártatlan. Az a férfi azonban fél év alatt összetörte a lányomat – mesélte az anya, és hozzátette: – A lányok manapság azt hiszik, hogy szexuálisan kell érettnek legyenek, hogy elfogadják őket, míg a fiúk közül egyre többen gondolják, hogy az a normális, ha így bánnak a barátnőjükkel.

Forrás: mirror.co.uk


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a
116-123
ingyenes, lelki elsősegély számot!


Videó: Élőben közvetítette öngyilkosságát a 12 éves kislány – Nem tudják levenni a felvételt a netről (18+)

Borzalmas eset: a 12 éves Katelyn Nicole Davies úgy döntött, élő videó közvetítésben akasztja fel saját magát. Tettét azzal indokolta, hogy az egyik családtagja szexuálisan zaklatta.
hirdetés