újonc

2020.07.01. 15:21

Válogatott kapust igazolt a Ferencváros

Bogdán Ádám is a csapat tagja lesz.

Telki, 2014. szeptember 2. Bogdán Ádám, az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzésre készülõ magyar labdarúgó-válogatott tagja a csapat edzésén Telkiben 2014. szeptember 2-án. Az északírek elleni találkozó szeptember 7-én este 18 órakor kezdõdik Budapesten, a Groupama Arénában. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI / Illyés Tibor

Fotó: Illyés Tibor

Bogdán Ádám személyében válogatott kapust igazolt a bajnok Ferencváros labdarúgócsapata. A klub honlapja szerdai beszámolójában azt nem közölte, hogy a 32 éves hálóőr mennyi időre írt alá.

Bogdán a Vasasban nevelkedett, majd 2007-ben Angliába igazolt, ahol a Bolton Wanderers és az FC Liverpool játékosa volt, 2018-tól pedig előbb kölcsönben, majd végleg a skót Hibernian együttesében védett. A nemzeti együttesben húsz alkalommal lépett pályára, legutóbb 2016-ban.

A Ferencváros elsőszámú kapusa a szintén válogatott Dibusz Dénes volt a szombaton befejeződött idényben, alkalmanként pedig a válogatott kerettag Gróf Dávid helyettesítette.

Forrás: MTI

Borítókép: Bogdán Ádám, az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagja a csapat edzésén Telkiben 2014. szeptember 2-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában