„Üzenet a biztonságért” táncprodukció Nyíregyházán

„Üzenet a biztonságért” táncprodukció Nyíregyházán
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – Az országos Roadshow nyíregyházi állomásán mintegy 500 középiskolai tanuló vett részt.


Az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság, valamint a Bűnmegelőzési Osztály szervezésében ezúttal Nyíregyházán mutatták be a New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínház csapata közreműködésével megvalósuló bűn- és baleset-megelőzési előadást 2017. április 6-án.

A Váci Mihály Kulturális Központban megrendezett előadást dr. Hudák Zsolt rendőr ezredes megyei rendészeti főkapitány- helyettes nyitotta meg. A táncprodukció a családon belüli erőszak, a kiközösítés, a drog, a személytelenség, a láthatóság és diszkó balesetek kérdéseit érintette. Az egyes témák tánc formájában történő bemutatását követően dr. Kovács Attila r. alezredes a megyei bűnmegelőzési osztály vezetője fogalmazta meg az egyes problémakörökben rejlő veszélyeket és azok elkerülésének illetve megoldásának lehetőségeit. A láthatóság és a diszkó balesetek témáinak feldolgozásában dr. Kemény Lajos ny. főiskolai docens, igazságügyi műszaki szakértő és Domina József súlyos közúti közlekedési balesetet elszenvedett volt baleseti-helyszínelő működött közre. A látványos és az üzenetek átadását hatásosan közvetítő táncprodukciót Kovács Róbert színművész konferálta.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés