Üzleti tervezés és Cash Flow optimalizálás

Üzleti tervezés és Cash Flow optimalizálás
Egy cégnek nagyon fontos, hogy legyen egy nagyon jó és megbízható könyvelője.

Ha ennél is többet szeretnénk abban az ügyben tenni, hogy az üzlet sikeresebbé és egyben eredményesebbé váljon, akkor tanácsos egy olyan szakembert keresnünk, aki széleskörű tapasztalattal bír az üzleti tervek készítésében és hasznos információkkal tud ellátni a vállalat vezetési konzultációi által.

Az MS City Audit Kft.-nél könnyen találhatunk ilyen személyt, aki nem csak a könyveléshez ért, hanem annál sokkal többhöz és minden erejével azon van, hogy sikerre vigye a vállalkozásunkat. Az MS City-nél minden ügyre sajátjukként tekintenek, ezáltal biztosítva azt, hogy a legtöbb győzelmet tudjuk elérni gazdasági fronton cégünkkel.

A legjobb, ha egy új projekt indításakor fordulunk segítségért a megfelelő tanácsadókhoz. A cél a legoptimálisabb döntés meghozatala egy hatékony üzleti terv ismeretében, mellyel könnyedén elérhetjük a kitűzött céljainkat.

Ha egy nagy potenciállal rendelkező kezdő vállalkozást, azaz úgynevezett start-up vállalkozást szeretnénk indítani, akkor pedig mindenképpen az egyik legfontosabb dolog az üzleti tervezés. Persze akkor is nagyon jó ha van üzleti tervezés, ha csak terjeszkedni szeretnnénk a piacon, vagy éppen újabb terméket akarunk a piacon bemutatni, esetleg új tulajdonos vagy befektető áll mellénk a cégvezetésben, esetleg nagyobb hitelt igényelnénk, vagy csak egy komolyabb páyázatot szeretnénk megpályázni.

Egy megfelelő üzleti tervvel kijelölhetjük a vállalkozásunk útját egészen az előkészületektől a megvalósítandó célokig. Egy ilyen üzleti tervvel fel tudjuk tárni az esetleges kockázatokat, a felesleges kiadásokat és ezáltal olyan adatok birtokába kerülünk, melyek alátámasztják a leendő döntéseinket. Segít optimalizálni a bevételeket, valamint az erőforrásokat célzottan felhasználni. Az üzleti tervet pontról pontra kell kidolgozni, segítve ezzel a kitűzött célok teljesülését, azáltal, hogy számba veszi a felhasználandó erőforrások biztosítását, a fedezeti pontokat, és a kellő tőke összegét.

Van az üzleti tervnek egy kihagyhatatlan és igen fontos része, ami nem más, mint a készpénzáramlás, azaz a cashflow. Ez mutatja ki a tervek és a tények közötti számszerű különbözőségeket, így rámutatva a kockázati tényezőkre, de mindezek mellett képet alkot arról is, hogy mik azok az erősségei a vállalatnak, amiket tovább kellene erősíteni. Az MS City munkatársai realis képet tudnak adni nekünk azzal, hogy elkészítik az üzleti tervet és áttekintik a pénzáramlási táblázatokat.

Bátran keresse az MS City szaktanácsadóit, hiszen a vállalat több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik és segítséget tud nyújtani a pénzügyi területeken, csakúgy mint könyvelői, könyvvizsgálói és adótanácsadói területeken. Így mindent megkapunk egy helyen, ami a vállalatunk sikeres működéséhez elengedhetetlen.

 

– PR cikk –

Címkék: ,hirdetés