Vádat emelnek a díler ellen, aki nyíregyházi lakásában árulta a drogot

Vádat emelnek a díler ellen, aki nyíregyházi lakásában árulta a drogot
© Fotók: police.hu
Nyíregyháza – Otthonában digitális mérlegre, nagy mennyiségű készpénzre és több mint 200 darab önzáró tasakra bukkantak a zsaruk.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást J. Richárd 26 éves és K. János 26 éves nyíregyházi lakosok ellen. A nyomozók 2015. július 15-én Nyíregyházán igazoltatták K. Jánost, akinek a táskájában 39,6 gramm zöld növényi törmeléket találtak. A rendőrök a férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ugyanezen a napon tartottak házkutatást két, –J. Richárddal összefüggésbe hozható- nyíregyházi helyszínen házkutatást, ahol további 116,1 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A nyomozás adatai alapján J. Richárd fogyasztotta és árulta is a tiltott szereket. Ezt igazolta az otthonában talált és lefoglalt digitális mérleg, nagyobb mennyiségű készpénz, több mint kétszáz darab önzáró tasak és egy kézzel írt feljegyzés, amelyen nevek és pénzösszegek voltak vezetve. A több mint egy évig tartó nyomozás alatt a rendőrök felderítették azt a fogyasztói kört, akik J. Richárd rendszeres vásárlói voltak. Közülük két nyíregyházi férfivel szemben kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást. A rendőrség a nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Lakásáról árulta a tiltott szereket

Nyíregyháza – Házkutatást tartottak: digitális mérleg, készpénz, több mint kétszáz önzáró tasak és egy kézzel írt feljegyzés, melyre nevek és összegek voltak felírva bizonyítják, hogy dílert csíptek a rendőrök.
hirdetés