Vádat emelnek a férfi ellen, aki a saját barátját rabolta ki Kisvárdán

Vádat emelnek a férfi ellen, aki a saját barátját rabolta ki Kisvárdán
© Fotó: police.hu
Kisvárda – A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás és testi sértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Krisztián 24 éves kisvárdai lakos ellen.


A nyomozás adatai szerint a férfi közös italozás közben késsel támadt rá 23 éves tuzséri barátjára, akitől pénzt követelt 2018. január 25-én este kisvárdai lakásában. A kést a sértett nyakához tartotta támadója, miközben pénze átadását követelte és később meg is sebezte, aminek következtében a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek. A gyanúsított végül tízezer forintot erőszakkal vett el a sértettől. A kisvárdai rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül kisvárdai lakásában elfogták a feltételezett elkövetőt és előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök L. Krisztiánt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztésére és az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotók: police.hu
Kisvárda - A rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a gyanúsítottat. A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Krisztián 24 éves kisvárdai lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi, közös italozás közben késsel támadt rá 23 év...
hirdetés