Vádemelés az encsencsi iskolai erőszak miatt: megverték a gyereket, a tanárt, de még a gyerek szüleit is

Akt.:
Vádemelés az encsencsi iskolai erőszak miatt: megverték a gyereket, a tanárt, de még a gyerek szüleit is
© Illusztrációk: getty images
Encsencs – A vádirat lényege szerint az encsencsi férfi megtudta, hogy a helyi általános iskolában az egyik tanuló megverte az ő unokaöccsét, ezért a sógornőjével, azaz a gyermek anyjával megjelent az oktatási intézményben, és az aulában azonnal bántalmazni kezdte a szerinte vétkes diákot.

A többszörös előfölényben lévő férfi ököllel többször megütötte, a nyakát szorongatta, majd a falhoz csapta a 14 éves sértettet. A kiskorúnak ettől a halántéka, a karja és a kulcscsontja sérült meg. Ezt látva az igazgatónő a gyerek segítségére sietett, próbálta megakadályozni a további bántalmazást, és telefonálni akart a rendőrségre, mire a vádlott sógornője a falnak lökte, amitől megsérült a könyöke. Társa eközben ököllel hadonászott és megöléssel fenyegette a pedagógust. Az encsencsi férfi kis idő elteltével, öt társával a bántalmazó diák szüleinek lakására ment, ahol a gyereket keresve betörték az utcai kaput és megrongáltak egy kukát. A rendőrök ezt követőn fogták el a garázda csapatot, majd megkezdték a kihallgatásukat. Amikor a rendőrség épületében a férfi meglátta az igazgatónőt, ismét kikelt magából, és veréssel fenyegette az asszonyt. Az ügyész hétfőn közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, garázdaság, testi sértés és zaklatás miatt emelt vádat a hét vádlott ellen, akik közül az iskolában erőszakosan viselkedőkkel szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

– Dr. Szilágyi László sajtószóvivő –


Az encsencsi anya nem aprózta el: megverte a gyereket is, a tanárt is

Encsencs – Az encsencsi anyuka egy férfival jelent meg az iskolában. Miután az anyuka megverte a fiával vitába keveredett 14 éves fiút, rátámadt a pedagógusra, majd a vele lévő férfi még meg is fenyegette a tanárt, hogy megöli, ha értesíti a rendőrséget. És aztán a férfi nekiidult lerendezni a megvert fiú családját is…
hirdetés