Vádemelés előtt a nyírbátori késelő

Vádemelés előtt a nyírbátori késelő
Nyírbátor – Megszúrta a biztonsági őrt, amikor az lopáson érte és megpróbálta megakadályozni, hogy elmeneküljön.

Nyírbátor közelében egy telephelyen, a biztonsági őr lopás közben ért tetten egy férfit, aki – amikor az menekülés közben megpróbálta visszatartani – kést rántott és mellkason szúrta 2016. június 27-én 17 óra körül. A sérült férfit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai rövidesen azonosították, a körzeti megbízottak pedig három órán belül elfogták a közelben bujkáló feltételezett tettest.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság P. József 48 éves nyírbátori lakost emberölés kísérlet megalapozott gyanújával őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezett büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Videó: Centiken múlt a mellkason szúrt nyírbátori férfi élete

Nyírbátor – Életveszélyesen megkéseltek egy telepen dolgozó férfit Nyírbátor mellett. Akkor szúrták meg, amikor tolvajokat fülelt le. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A késelő tolvaj és társa elmenekült, de néhány órával később a rendőrök elfogták őket.

 


Videó: Pár órán belül elfogták a nyírbátori késelőt

Nyírbátor – Egy Nyírbátor közeli telephely munkatársa ért lopáson két férfit 2016. június 27-én 17 óra körül. Amikor megpróbálta visszatartani őket, egyikük kést rántott, és mellkason szúrta.

 


Bicskával szúrta mellbe a fémtolvaj a telephely dolgozóját Nyírbátornál

Nyírbátor, Nyírbogát – Egy Nyírbátor és Nyírbogát közötti telephelyen balhézott össze egy fémtolvaj és a telephely dolgozója, akit először vasfűrésszel ütött meg a tolvaj, később pedig mellkason szúrt egy bicskával.
hirdetés