Vádemelési javaslat a baktalórántházi rablókkal szemben

Vádemelési javaslat a baktalórántházi rablókkal szemben
© Fotó: police.hu
Baktalórántháza – A rendőrség befejezte a nyomozást az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottakkal szemben.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 16 éves és J. P. 18 éves baktalórántházi lakosok ellen. A két fiú Baktalórántházán, a Nyírfa utcában találkozott a három férfival, akiket megszólítottak és beszélgetést kezdeményeztek velük, majd mindhárom sértettől ötezer forint átadását követelték 2017. december 16-án 1 óra körül. A követelést J. P. több, a sértettekre mért ütéssel nyomatékosította.

Az agresszív fellépés és ütések hatására mindhárom férfi átadta a követelt összeget és távoztak. A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a rendőrőrsre előállítottak és gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vettek. A rendőrök az illetékes ügyészség felé előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

A nyomozó hatóság a büntetőeljárást befejezte és a nyomozás iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Baktalórántháza - A rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták az elkövetőket. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 16 éves és J. P. 18 éves baktalórántházi lakosok ellen. A két fiú Baktalórántházán...
hirdetés