Vádemelést javasolnak a férfi ellen, aki több bűncselekmény elkövetéséért felel

Akt.:
Vádemelést javasolnak a férfi ellen, aki több bűncselekmény elkövetéséért felel
© Fotók: police.hu
Dombrád – A dombrádi rendőrök vádemelést javasolnak a külföldi gyanúsított ellen.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse garázdaság, rongálás, lopás és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 24 éves francia állampolgár ellen. A lezárt nyomozás adatai szerint a külföldi férfi 2018. február 7-én a hajnali órákban betörte egy dombrádi benzinkút üzlethelyiségének kirakatüvegét, amiért nyitvatartás hiányában nem tudott tankolni. Rövid idővel később egy papi ingatlan ajtaját feszítette ki, majd az épületbe bejutva egy mobiltelefont tulajdonított el.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit néhány órán belül Kisvárdán elfogták. Az intézkedés során az általa vezetett személygépkocsiból hét csomagban összesen 16,8 gramm kábítószergyanús anyagot, az elvégzett igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján kokaint foglaltak le. Az eljárás adatai szerint a kokain jelenléte a külföldi férfi vizeletében is kimutatható volt. A rendőrök a járműben a papi ingatlanról eltulajdonított mobiltelefont is megtalálták és lefoglalták. A rendőrőrsre előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését. A nyomozó hatóság a 24 éves gyanúsítottat őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A rendőrség a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Kisvárdai Járási Ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Dombrád, Pap - A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse rongálás, garázdaság, kábítószer birtoklása, valamint lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 24 éves francia állampolgárságú férfi ellen. A rendőrségre 2018. február 7-én 6 óra 40 perckor érkezett bejelent...
hirdetés