Vaja helyett Bajára érkezett a mentő – Az anyós azt állítja, történt már korábban is ilyen tragédia a családban

Vaja helyett Bajára érkezett a mentő – Az anyós azt állítja, történt már korábban is ilyen tragédia a családban
© Illusztráció: nol.hu
Vaja – Pár éve temettem el az egyik fiamat, hozzá is hívtunk mentőt, de az csak sokkal később jelent meg, amikor már késő volt – idézte fel a tragikus eseményt T. Istvánné, Éva, akinek most menye halálának gondolatával kell megbirkóznia.

Mint arról korábban beszámoltunk, a diszpécser véletlenül Bajára küldte a mentőt, noha a 29 éves T. K. Ildikó a vajai orvosi rendelőben lett rosszul.

A Bors megtudta, a védőnőként dolgozó fiatal nő gyomorfájdalomra panaszkodott, először azt hitte, ételmérgezés okozza. Anyósa szerint hátsófalú infarktus miatt lehetett rosszul, de még jelenleg is várják a boncolás eredményeit.

– Borzalmas érzés, hogy elveszítettük őt. Magára hagyta szeretett kislányát, Leilát és férjét, a fiamat, Attilát – mesélte megtörten a Borsnak az anyós. – Leila mindig is anyás volt, fogalmam sincs, hogyan fogjuk ezen túl tenni magunkat.

Majd hozzátette, átéltek már hasonló tragédiát: – Pár éve temettem el az egyik fiamat, hozzá is hívtunk mentőt, de az csak sokkal később jelent meg, amikor már késő volt – mondta sírva az asszony.

Forrás: borsonline.hu


Vaja - Mint arról korábban cikkeztünk, a diszpécser hibájából Bajára érkezett a mentőautó, noha Vaján, az orvosi rendelőben lett rosszul egy 29 éves védőnő, aki később életét vesztette. A férj megtörten nyilatkozott, ő egyértelműen a diszpécsert hibáztatja felesége halálért. A 29 éves Ildikó egy ...

Vaja - Mint arról korábban beszámoltunk, szomorú tragédia rázta meg a kisvárost, ahol szerdán reggel egy fiatal védőnő vesztette életét. A 29 éves édesanya a háziorvosi rendelőben lett rosszul. Azonnal megkezdték az újraélesztését, majd a kiérkező mentők is mindent megtettek, de már nem tudták megme...

Vaja - Újraélesztéshez riasztották a mentőket szerda reggel a vajau háziorvosi rendelőbe, ahol a település mindkét háziorvosa próbált megmenteni egy 29 éves nőt, aki eszméletét vesztette. Ám valami nagyon félrement... Az operátor ugyanis félreértette a címet, és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Va...
hirdetés