Vaja helyett Bajára küldte a mentőket – A férj szerint a diszpécser lelkén szárad felesége halála

Akt.:
Vaja helyett Bajára küldte a mentőket – A férj szerint a diszpécser lelkén szárad felesége halála
Vaja – Mint arról korábban cikkeztünk, a diszpécser hibájából Bajára érkezett a mentőautó, noha Vaján, az orvosi rendelőben lett rosszul egy 29 éves védőnő, aki később életét vesztette. A férj megtörten nyilatkozott, ő egyértelműen a diszpécsert hibáztatja felesége halálért.

A 29 éves Ildikó egy nappal kislánya ötödik születésnapja után halt meg. A gyászoló férj azt nyilatkozta a Borsnak, hogy felesége elvesztése óta egy percet sem tudott aludni.

– Ha lecsukom a szememet, mindig őt látom magam előtt. Ahogy a földön fekszik nyitott szemmel, és próbálják újraéleszteni – mondta a megtört férj. Noha ő diszpécsert hibáztatja a történtekért, mégsem tesz feljelentést.

– Felesleges feljelentenem bárkit is, hiszen az már nem hozza vissza közénk Ildikót. Szerintem a diszpécser lelkén szárad, ha nem képes elismerni, hogy ő hibázott – mondta a férj. – Most a feleségem szüleinél lakunk az ötéves Leilával, mert nem vagyok képes visszamenni a lakásunkba. Az anyósomat annyira megviselte a lánya halála, hogy folyamatosan nyugtatót kap.

Forrás: borsonline.hu


Vaja - Mint arról korábban beszámoltunk, szomorú tragédia rázta meg a kisvárost, ahol szerdán reggel egy fiatal védőnő vesztette életét. A 29 éves édesanya a háziorvosi rendelőben lett rosszul. Azonnal megkezdték az újraélesztését, majd a kiérkező mentők is mindent megtettek, de már nem tudták megme...

Vaja - Újraélesztéshez riasztották a mentőket szerda reggel a vajau háziorvosi rendelőbe, ahol a település mindkét háziorvosa próbált megmenteni egy 29 éves nőt, aki eszméletét vesztette. Ám valami nagyon félrement... Az operátor ugyanis félreértette a címet, és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Va...
hirdetés