Vajon a szabolcsiak mennyire vannak megelégedve az utak állapotával?

Szalma Viktória
Szalma Viktória
Nyíregyháza – Teljesen elégedett vagyok a mostani állapottal, a Rákóczi utcára azonban ráférne végre a felújítás – mondta Szalma Viktória.

Az Örökösföldön élő Matécsa Attila egyáltalán nem elégedett. Úgy gondolja, sok a kátyú, viszont a főutak minőségével meg van elégedve.

Matécsa Attila

– Ahol élek, ott jelenleg nagyon jók az utak, ezeket nemrégiben újították fel, viszont a mellékutakkal akadnak még gondok – mondta az újfehértói Varga Jánosné.

Varga Jánosné

Bernáth Richárd csak részben van megelégedve. A lakóhelyén elfogadható az utak állapota, viszont ha van út, ami aszfaltozásra szorul, az Oroson van. – Ameddig az árkokat nem újítják fel, addig utak sem lesznek – tette hozzá.

Bernáth Richárd

– Keveset utazok, így ebben a témában nem vagyok annyira jártas. A lakóhelyem környékén viszont nap mint nap kimozdulok, ott jó minőségűek az utak, valamint a járdák – válaszolta Mihály Andrásné.

Mihály Andrásné

Adamiák Jánosné szerint Nyíregyházán az utak állapota a pár évvel ezelőtti helyzethez képest jelentősen javult, de ez még mindig nem az a szint, amit kiválónak nevezhetnénk. – A Henger sort helyre lehetne még hozni a környékünkön, valamint a keskeny járdák is szélesítésre szorulnának – sorolta.

Adamiák Jánosné

KM-MA
hirdetés