Vakáció 2008

Márciusi „Vakáció”A korábbi évek hagyományainak megfelelően 2008-ban is megrendezésre kerül Nyíregyházán a „Vakáció” turisztikai kiállítás és vásár, amely a szezon kezdetén a keresletet és a kínálatot, a különböző turisztikai programokat és az utazni vágyókat kívánja összehozni.A szervezők minél sokrétűbb, a nagyvilág szinte minden részét bemutató sokszínű kínálatnak a bemutatására törekednek. És természetesen a belföldi idegenforgalmi […]

Márciusi „Vakáció”

A korábbi évek hagyományainak megfelelően 2008-ban is megrendezésre kerül Nyíregyházán a „Vakáció” turisztikai kiállítás és vásár, amely a szezon kezdetén a keresletet és a kínálatot, a különböző turisztikai programokat és az utazni vágyókat kívánja összehozni.

A szervezők minél sokrétűbb, a nagyvilág szinte minden részét bemutató sokszínű kínálatnak a bemutatására törekednek. És természetesen a belföldi idegenforgalmi szolgáltatók széles köre is jelen lesz, Magyarország változatos tájait, vonzerejét, idegenforgalmi lehetőségeit bemutatva.

A jól bevált megoldások mellett a szervezők természetesen folyamatosan keresik a megújulást, az újításokat, a 2008-as évben kiemelt figyelmet fog kapni Nyíregyháza földrajzi fekvéséhez kapcsolódva a szlovákiai és az utóbbi időkben örömteli módon bővülő kárpátaljai és belső-ukrajnai turisztikai lehetőségek. A belföldi turisztikai lehetőségekben belül a Magyar Turzmus Zrt. által megjelölt vizek évéhez kapcsolódva kiemelt figyelmet fog kapni előreláthatólag a tiszai víziturizmus.

A kiállításhoz kapcsolódóan az utazási irodák számos kedvezménnyel és vásári attrakcióval várják a látogató nagyközönséget.

Emlékeztetőül a kiállítás időpontja:
2008. március 7-9. (péntek, szombat, vasárnap)

Helyszíne:
Bujtosi Szabadidő Csarnok (4400 Nyíregyháza, Géza u. 8-16.)

Jöjjön el, látogassa meg a kiállítást és válassza ki 2008-as üdülését.
hirdetés