Valakit az eső se állít meg

Valakit az eső se állít meg
Nyíregyháza – – Kirándulást terveztünk a nejemmel a hegyekben, de az időjárás miatt lemondtunk róla. Attól viszont se kánikula, se vihar, se jégeső nem tántorít el, hogy eljuttassam az önéletrajzomat a megfelelő helyekre, ugyanis állást keresek, és szeretnék mihamarabb munkába állni – mesélte Krajecz György.

Édesanyja, Krajecz Györgyné elmondta: a borús idő és a kiadós esőzés miatt felfüggesztette a barackszedést és a befőzést. – Remekül mulattam viszont a hétvégi tirpák aratóbálon – tette hozzá.

Krajecz Györgyné

– Baráti összejövetelen vettem részt a napokban, ami a borús idő ellenére is derűsen telt. A szabadtéri medencés partit meghiúsította az időjárás, majd meghirdetünk egy „esőnapot” – válaszolta Mészáros Petra.

Mészáros Petra

– Én Budapesten jártam a hétvégén, ott sem volt jobb idő, mint itt, a megyében. Az eső miatt kútba esett a vásárolgatás – mondta csalódottan Mészáros Ágnes.

Mészáros Ágnes

– Strandolni, napozni szeretnék a barátnőimmel, nem pedig vacogni a lehűlés miatt – fogalmazta meg kívánságát Mészáros Dorina.

Mészáros Dorina

Asztalosné Koltai Györgyi retteg a vihartól, esőtől, mert okkal tarthat attól, hogy beázik a lakása. – Szakember után járkáltam egész nap Nyíregyházán, végül Debrecenben találtam egy megbízható szakit – mesélte.

Asztalosné Koltai Györgyi

KM-PI
hirdetés