Valentin-napi sztorikat várunk

Akt.:
Valentin-napi sztorikat várunk
Ti hogy ismerkedtetek meg? Megosztanátok a többi olvasóval is? A legnépszerűbb sztorit Valentin-napi vacsorával jutalmazzuk.

Akik nem rokonszenveznek a február 14-hez kötődő felhajtással – a Valentin-nappal –, gyakran érvelnek azzal, hogy mondvacsinált, nyugatról behurcolt ünnepről van szó. Ez így azonban nem teljesen igaz. Bálint – itáliai ókeresztény vértanú – legendáját ugyanis nálunk is ismerték és tisztelték már a középkorban. Gyógyító erőt tulajdonítottak neki a nyavalya (divatosabb nevén epilepszia) ellen, de magyar szerelmi babonák is kötődtek e naphoz, melyek főleg a fi atal lányoknak adtak férfi fogó tanácsokat. Az egyik ilyen szerint, ha kilencmagú almát eszel, és magjait észrevétlenül a kiszemelt férfi zsebébe szórod, garantáltan beléd fog szeretni.

Várjuk a történeteket

Megosztanátok velünk szerelmetekkel való megismerkedésetek történetét egy romantikus vacsoráért? Ha igen, akkor ti lehettek a Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online közös, Valentin – napi nyereményjátékának nyertesei.

Meglepetés ajándékunk 3 pár részére szóló gyertyafényes romantikus vacsora a nyíregyházi Stella Rose étteremben a szerelmesek napján, február 14-én.

Hogyan vehettek részt a játékban? Küldjétek el megismerkedésetek történetét és egy közös fotót rólatok február 2-ig. A látogatók a beérkezett sztorikra szavazhatnak február 3-tól február 11-én 12.00 óráig. Eredményhirdetés február 12-én, d íjátadás február 13-án a Kelet-Magyarország szerkesztőségében. A 3 nyertes pár történetét a Kelet-Magyarország február 14-i számában közöljük.

A történeteket az alábbi űrlapon keresztül várjuk!hirdetés