Vállalják a másodosztályt

Ugyan kevés esély volt az ellenkezőjére, de mostantól hivatalos, hogy a Tuzsér Erdért SE futballcsapata nemcsak megnyerte az NB III-as bajnokságot, hanem vállalja a másodosztályú indulást is.

Az elnökség döntött így, és mivel Révész Attila edző korábban úgy nyilatkozott, hogy NB II. esetén marad a csapat mellett, ezért a vezetőedzői poszton sem lesz változás.

Az is biztos, hogy bővülni fog a tuzséri szakmai stáb. Már eldőlt, hogy Kovács János, aki az előző szezonban az NB II-es Baktalórántháza trénere volt, Tuzsérra teszi át a székhelyét, és nem zárható ki, hogy egy másik szakember is ugyanígy tesz. A vezetőség most azon fáradozik, hogy a legoptimálisabb felállás jöhessen létre.

Ami pedig a játékosokat illeti, egyelőre két távozó mondható biztosnak: Fintor Sándor kapus és Spekker Tamás a megyei I. osztályba jutott Várda SE labdarúgója lesz. Több lehetséges új játékossal is tárgyalásban állnak a tuzsériak, és most, hogy már eldőlt az NB II-es indulás, felgyorsulhatnak az események, és közülük néhány elkötelezheti magát megyénk legfrissebb NB II-es csapatához.

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés