Vállalkoznál hosszabb kerékpártúrákra?

Vállalkoznál hosszabb kerékpártúrákra?
Nyíregyháza – Én sajnos nem tudok biciklizni, szóval a kerékpártúrákat nem nekem találták ki. Irigylem azokat, akik két keréken járják a természetet, biztos sok szép élménnyel gazdagodnak. Elhatároztam, hogy jövő nyáron én is megtanulok bringázni. – válaszolta Horváth Vivien.

Horváth Fruzsina szívesen rója a kilométereket kerékpárral. – Legutóbb a gyerekekkel és a nevelőkkel tettünk egy kisebb túrát, remek kikapcsolódás volt. Egy kimerítő, hosszú pedálozásra azért még nem vállalkoznék – mesélte.

Horváth Fruzsina

Kiss Szabolcs szereti a nagy kihívásokat, imád a természetben kerekezni. – Ajánlom mindenkinek a Tiszadob és Tiszalúc közötti távot oda-vissza, felüdítő kikapcsolódás – mondta Szabolcs.

Kiss Szabolcs

Nagy Ákos sem mondana nemet egy kerékpártúrára, de azt tanácsolta, ne a forgalmas, benzingőzös városban „tisztítsuk” a tüdőnket, hanem a valóban friss, tiszta levegőn.

Nagy Ákos

A nyíregyházi Vaskó Szófia többnyire városi rendezvényekre érkezik biciklivel. – Nagyobb, szervezett túrákon még nem vettem részt, de nem kizárt, hogy bevállalunk majd egyet a családommal.

Vaskó Szófia

Amióta nem vezet autót, kerékpárral járja a megyeszékhelyet Rudi István. – Az egészségem már nem a régi, rendetlenkedik a szívem, a vérnyomásom, nem nekem való a túrázás.

Rudi István

KM-PI
hirdetés