Vállalkoznál utazásra az Oszkárral?

Vállalkoznál utazásra az Oszkárral?
Nyíregyháza – Illyés Gábor: Én többnyire csak megyén belül utazom, saját autóval, a családommal, nálunk ebben merül ki a telekocsi szolgáltatás. Az Oszkárral kapcsolatban vannak fenntartásaim, alaposan utánanéznék, kivel és mennyiért utazhatom, mielőtt útnak indulnék.

Nagyházi Zita: Egyedül semmiképpen nem utaznék így, főleg nem az ország távoli pontjaiba. Ha egy-két ismerősöm, barátom is velem tartana, akkor már nagyobb biztonságban érezném magam. A barátnőm testvére rendszeresen „Oszkározik”, jók a tapasztalatai.

Nagyházi Zita

Fekszi Miklós: Számomra megnyugtató, hogy leellenőrizhető és utólag is értékelhető a „fuvaros”, a bizonyítványa nyitott könyv mások előtt. A biztonságom, testi épségem nem hiszem, hogy nagyobb veszélyben lenne annál, mint ha busszal utaznék, hiszen bármikor bármi bármivel megtörténhet.

Fekszi Miklós

Balogh Sándor: A folyton késő, kötött pályás vonatok és a méregdrága taxik korában remek alternatívának tűnik a telekocsi rendszer. A fontos, hogy megfizethető, rugalmas és kontrollálható legyen, hiszen a bizalom minden üzlet alapja.

Balogh Sándor
hirdetés