Valóra vált egy álom! Torinóban járt Csabi, a dombrádi félkezű kapus

Akt.:
Oláh Csaba – jelentős segítséggel – eljutott kedvenc csapata, a Juventus hazai mérkőzésére, Torinóba
Oláh Csaba – jelentős segítséggel – eljutott kedvenc csapata, a Juventus hazai mérkőzésére, Torinóba
Dombrád – Oláh Csaba Torinóban járt: a dombrádi kapus végre élőben láthatta kedvenc csapatát.

Megtörtént. Nem kis összefogás eredményeként, a a magyar Juventus Club Hungary szervezésében Oláh Csaba a helyszínen, Torinóban szurkolhatott kedvenc futballcsapatának. A dombrádi ifjúsági együttes kapusa vasárnap megtekintette a Juventus–Palermo (4–0) olasz bajnoki mérkőzést. Mint arról többször beszámoltunk, a születési rendellenesség dacára – csaknem teljes egészében hiányzik a jobb kézfeje – is a Tisza-parti legénység megbízható tagjának számító cerberus nagy vágya volt, hogy élőben láthassa a Juvét. Nos duplán jól járt. Egyfelől megfizethetetlen élménnyel gazdagodott, másrészt ugyebár az sem mellékes, hogy a „zebrák” látványos győzelmet arattak.

– Fergeteges volt a hangulat, csodás a stadion, és maga az érzés, hogy én is ott lehettem. Nagyon klassz, csupa szív csapattal mentem ki, mindenki rendes és kedves volt. Köszönöm nekik a segítséget! – tolmácsolta háláját Oláh Csaba.

…és még nincs vége. Ahogy arról szintén hírt adtunk, Oláh Csaba hamarosan ismét útra kel. Az ugyancsak a honi Juve-fanatikusokat tömörítő Bianconeri csoport az Olasz Kupa döntőjére utaztatja a hálőrt. A májusi – római fináléban – a Milannal játszik a Juventus.

KM-KT


Csonka kézzel is szuper kapus a dombrádi srác – Lepereg róla, mikor gúnyolják

Dombrád – Az elején rosszul viseltem, hogy bántottak, bénának csúfoltak, idővel azonban megszoktam – mesélt Oláh Csaba a korai időszak megpróbáltatásairól. – Már lepereg rólam, megtanultam együtt élni ezzel.
hirdetés