Valószínűleg elraboltak egy házaspárt Budapesten

Valószínűleg elraboltak egy házaspárt Budapesten
A párt egy IV. kerületi parkolóból vitték el, azóta pedig feltehetően fogva tartják őket. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

A kétgyermekes, középkorú vietnami házaspárnak kedden veszett nyoma. A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteki tájékoztatása szerint a párt a IV. kerületi Tél utca 40. szám alatti parkolóból vitték el, azóta feltehetően fogva tartják őket. A házaspár egyébként kocsival érkezett meg a parkolóba, a rendőrök az autót megtalálták. Kedd óta azonban egyikük sem adott életjelet magáról.

A rendőrség az eset kapcsán személyi szabadság megsértése bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség kéri, hogy aki az említett napon, vagyis május 18-án kora este az érintett parkolóban vagy annak közelében tartózkodott, esetleg szemtanúja volt az esetnek, illetve bármi számára gyanúsat látott vagy hallott, bármilyen érdemi információval rendelkezik a házaspárral, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban, hívja az újpesti rendőröket a 231-3400 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

– Független Hírügynökség –
hirdetés