Asztrológia

2015.04.16. 08:41

Napi horoszkóp – 2015. április 16.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

A fejében már összeálltak a tervek, így ideje a tettek mezejére lépni. Keressen segítőket maga mellé, akiket beavat az elképzeléseibe, hisz csak így számíthat arra, hogy teljes erőbedobással küzdenek az Ön céljaiért. A siker sem marad el, ha hisz abban, hogy együtt képesek lesznek leküzdeni az akadályokat. Ne feledje, hogy az Ön céljaiért küzdenek, így Önnek kell a csapatot vezetni. Bízzon magában, hogy képes lesz erre.

Bika

04.21 – 05.21

Eljött az ideje annak, hogy ne kerülgesse tovább azokat a témákat, amelyek megmérgezik a mindennapjait, bizonyos kapcsolatait. Ne legyen türelmetlen, hagyjon időt a másik félnek, hogy megtalálja a szavakat, hisz nem könnyű tisztázni a mélyben megbúvó problémákat. Megkönnyebbülve zárja a napot, hisz nehéz súlyok kerültek le a válláról. Sajnos bizonyos kapcsolatai látják kárát ennek az őszinte napnak, mégis érdemes belekezdeni.

Ikrek

05.22 – 06.21

Ha emberek veszik körül, hamar az élükre állhat, hatalmas lendületével, remek ötleteivel a vezetőjük lehet. Éppen ezért olyan célokat tűzzön ki a mai napra, melyeket egyrészt egyedül képtelen lenne megvalósítani, másrészt a környezetében élők is azonosulni tudnak vele. Családjában is hasznára válhat, hogy ily könnyedén találja meg az utat a másik félhez, ugyanis egy komoly beszélgetés vár Önre.

Rák

06.22 - 07.22

Beérik a gyümölcse az elmúlt hetek kemény munkájának. Végre bizonyos céljait eléri, lezárhat nyitott kérdéseket és akár elégedetten hátra is dőlhetne, ha nem fogalmazódnának meg Önben új álmok. Bár tele van lendülettel, mégis érdemes megállnia és kicsit megpihenni. Élvezze a sikert, fogadja az őszinte, elismerő szavakat. Tervezgetni lehet, de a tettek mezejére ne lépjen, engedjen időt annak, hogy a gondolatai beérjenek.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23 - 08.23

Új ismeretségek léphetnek az életébe vagy régiek élednek fel, történjen bármelyik is, az nem ok nélkül éppen most. Beszéljen őszintén a problémáiról, csak így kaphat választ azokra a kérdésekre, melyek gyötrik és keserítik a mindennapjait. Tisztáznia kell ezeket a problémákat, mert lassan teljesen felemésztik és képtelen továbblépni. Eljött az ideje az őszinte vallomásoknak is családi körben.

Szűz

08.24 - 09.23

A mai napon akkor érzi igazán jól magát, ha emberek között mozoghat. Remekül megérti minden jelzésüket, így könnyedén képes lesz rájuk hangolódni, ezzel elősegítve azt, hogy megtalálja a hozzájuk vezető utat, a megfelelő hangnemet. Még a kritikáit is úgy tudja megfogalmazni, hogy az a másik fél számára elfogadható legyen. Megértésre az otthonában is szükség van, egy családtagja kérne segítséget, de nehezen nyílik meg.

Mérleg

09.24 - 10.23

Mind a hivatásában, mind magánéletében kiegyensúlyozott, elégedett lehet a dolgok menetével. Szívesen mozog emberek között, nyitott, így új ismeretségekre tesz szert. Ezen kapcsolatai új nézeteket hoznak az életébe, bizonyos problémákat érdekes megvilágításba helyez. Ne habozzon elfogadni és magáévá tenni az újdonságokat, még ha most idegenkedik is tőle. Nem kell vakon követnie, azonban a hasznosítható dolgokon gondolkodjon el.

Skorpió

10.24 - 11.22

Bár nehezen indul a nap, szép lassan javul a hangulata és így az otthonában is elcsillapodnak a reggel korbácsolódó indulatok. Képes belátni, ha valakit megbántott és a bocsánatát kérni, ami ritka erénye. A feladataival lassan, de biztosan halad, ez elégedettséggel tölti el. Tartson ki estig a lendülete és lepje meg a párját egy apró figyelmességgel. Egy kis változatosság új színt hoz a kapcsolatukba.

Nyilas

11.23-12.21

Bár a teljesítménye önmagáért beszél, mégis úgy érzi, többre is képes lehetne. Kritikus szemmel vizsgálja az elmúlt napok eseményeit, keresi azokat a pontokat, ahol hibázott. Ne rontsa el a hangulatát azzal, hogy ilyeneken gondolkodik, inkább engedje át magát a családjának, akik önbizalmat adhatnak és új lendületet a szürke hétköznapok csatáihoz. Engedélyezzen magának egy kis lazítást, lepje meg magát egy kis aprósággal.

Bak

12.22 – 01.20

Nem hanyagolhatja el a mai napon a kötelezettségeit, még akkor sem, ha olyan boldog, akár madarat lehetne fogatni Önnel. Mivel az otthonában a feje tetejére állt minden, igencsak összpontosítania kell a feladataira még az esti órákban is és arra, hogy kizárja a zavaró tényezőket. Ne most akarja, de törekedjen arra, hogy minél többet sikeresen befejezzen. A délutáni órákban engedélyezzen magának egy kis lazítást, pihenést.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Komoly célokat állít maga elé erre a napra és lelkesen vág bele a megvalósításukba. Rendelkezik kellő energiával és ötletekkel ahhoz, hogy elérje, amit szeretne. A tágabb környezetében élőkkel szemben tápláljon egészséges bizalmatlanságot, mert a sikert érezve megjelennek olyanok is, akik csak kihasználnák. De szűkebb családi körben lazítson, engedjen fel, hogy kicsit közelebb kerülhessenek Önhöz azok, akik mindig is a biztos háttérországot jelentik.

Halak

02.20 - 03.20

A mai napot ne tervezze meg alaposan, mert csak borulna a jól összeállított napirendje. A rugalmasság nagy hasznára lehet akkor, amikor váratlan eseményekkel kell szembesülnie. Legyen nyitott és csak engedje, hogy magával ragadja az ár. Bár az elején még nem látja tisztán, merre is fog haladni, de ez akár izgalmas és élvezetes is lehet. Estére azonban minden a helyére kerül és mérleget készítve rá fog jönni, nem is volt hasztalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!