Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén holtan talált két ember

Akt.:
Egy vízátemelő gépháza 2018. március 16-án a szentendrei ipari park mellett, ahol állampolgári bejelentést követően két holttestet találtak
Egy vízátemelő gépháza 2018. március 16-án a szentendrei ipari park mellett, ahol állampolgári bejelentést követően két holttestet találtak - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Valószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén múlt pénteken holtan talált két ember – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t.

András Tamás az MTI megkeresésére közölte: a szakértői vizsgálatok eredménye és a beszerzett információk nem támasztják alá, hogy bűncselekmény történt volna. Ugyanakkor az ügy teljes körű feltárásához további szakértői vizsgálatok szükségesek, ezek folyamatban vannak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság mindent megtesz a történtek mielőbbi, megnyugtató tisztázása érdekében – tette hozzá a sajtószóvivő.

A két holttestet március 15-én közterületen találták meg, és az első adatok alapján nem volt kizárható, hogy bűncselekmény történt.

– MTI –
hirdetés