Változások a Szparinál: Lucsánszky Tamás és Szűcs Mihály is búcsút mond…

Akt.:
Spartacus edzés Bozsik Józseffel
Spartacus edzés Bozsik Józseffel - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Nem hivatalos információink szerint nagy változások történtek a Nyíregyháza Spartacusnál…

Délelőtt összehívták a játékosokat akikkel közölték: Szűcs Mihály sportigazgató, Lucsánszky Tamás vezetőedző, Farkas Attila asszisztens edző és Nagy Gábor kapusedző távoznak a klubtól.

Lucsánszky: nincs bennem tüske!

Miként arról már hírt adtunk változások történtek a Szparinál. Immáron bizonyos, hogy Szűcs Mihály sportigazgató, Lucsánszky Tamás vezetőedző, Farkas Attila asszisztens edző és Nagy Gábor kapusedző távoznak a klubtól. Ezt az egyik érintett erősítette meg.

– Valóban igaz a hír, már el is köszöntem a játékosoktól – kezdte érdeklődésünkre Lucsánszky Tamás. – Csak annyit szeretnék mondani, hogy sok sikert kívánok a srácoknak, minden percét élveztem a közös munkának, azt el is mondtam nekik. Jól is teljesítettek, le a kalappal előttük. Tudomásul vettem a tulajdonos döntését, korrekten elszámoltunk. Úgy vélem nem végeztünk rossz munkát és nincs bennem tüske.

A délután edzést minden bizonnyal az a Bozsik József fogja vezényelni, aki Lucsánszky Tamás betegsége miatt egy meccsen már ült a nyíregyházi csapati kispadján.

Új impulzus kellett!

Bozsik József fog meccselni, Tuska János a kapusedző, Lengyel Roland asszisztensedző.

És még mindig Szpari. A klub honlapján adta hírül, hogy tulajdonosa úgy érezte: szükség van egy új impulzusra, a bajnokság hátralévő mérkőzésein pedig már szeretnék lefektetni a jövő évi együttes alapjait.

A hamarosan kezdődő edzést már Bozsik József irányítja, és a hátralévő találkozókon is ő meccsel, Darabos Balázs erőnléti edző felel továbbra is a fizikai állapotért. A kapusedző az akadémián is dolgozó nyíregyházi Tuska János, az asszisztensedző a Spartacusban korábban futballozó, szintén az utánpótlásból felkerülő Lengyel Roland lesz.
hirdetés