Változik a forgalmi, parkolási és ügyfélfogadási rend Nyíregyházán

Változik a forgalmi, parkolási és ügyfélfogadási rend Nyíregyházán
© Illusztráció: nyiregyhaza.hu
Nyíregyháza – December 1-jén, szombaton a munkanapoknak megfelelően fizetni kell a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett fizető parkolókban, év végéig tilos lesz kerékpározni az adventi vásár környékén.


December 1-jén, szombaton a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. Tüzér utca 2-4. szám alatt működő ügyfélszolgálatai, valamint a pénztár zárva tartanak. Az ügyfélfogadási szünet alatt bejelentéseiket, észrevételeiket a következő elérhetőségeken tehetik meg. Fax: 42/548-461; e-mail: varosuzemeltetes@nyirvv.hu; levelezési cím: 4403 Nyíregyháza, Pf.14.

December 1-jén, szombaton a munkanapoknak megfelelően fizetni kell a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett fizető parkolókban. A parkolási csoport (Nyíregyháza, Hősök tere 9.) nyitva tartása: az ügyfélszolgálat 7.30-13.30-ig, a pénztár 7.30-13.00 óráig lesz nyitva.

A Közterület-felügyelet tájékoztatja a város főterén megrendezett adventi vásárra és az azt kísérő ünnepi programokra érkező kedves vendégeket, hogy annak teljes időtartama alatt a belvárosba tilos lesz kerékpárral behajtani, amit táblákkal is jeleznek majd. Kérik a gépjárművezetőket, hogy a belváros forgalmi rendjét szíveskedjenek betartani, a kihelyezett jelzőtáblák szerint közlekedjenek, a parkolás rendjét szabályozó megállási és várakozási tilalmakat vegyék figyelembe, tartsák be. A fenti szabályok betartását december 1. és december 31-e között a közterület-felügyelet kiemelten ellenőrzi.
hirdetés