Vámospércs: figyelni a fiatalokra

Vámospércs: figyelni a fiatalokra
Vámospércs – Az Európai Bizottság kezdeményezésére immár negyedik alkalommal ünnepelték Európa szerte az Európai Ifjúsági Hetet.

A kontinens 31 országában november 3-9-ig különféle rendezvényeket tartottak a fiatalok, ahol felhívták a figyelmet arra, hogy ők a társadalom aktív részét képezik, a bennük rejlő lehetőségeket csak akkor tudják megmutatni, ha a felnőtt társadalom partnerként fogadja el őket.

Kezdeményezéseiknek, aktív szerepvállalásuknak helyet és teret adnak. A Vámospércsi Ifjúsági Programszervező Egyesület tagjai is csatlakoztak a Mobilitás Országos Ifjúsági Szervezet felhívásához, hogy november 5-én /szerda/ 17, 05 perckor irányítsák magukra a figyelmet.

A polgármesteri hivatalok előtt gyűljenek össze, sárga pólót, sapkát, sálat viselve, valamilyen hangszeres zajkeltés céljából, lehetőség szerint megjelenítve a hét szlogenjét: „Általunk lesz jobb”.

A vámospércsi fiatalok nagy lelkesedéssel szervezték a „villámcsődületet” és „síppal, dobbal, nyenyerével” jó kis hangzavart keltettek. Meghallotta ezt Ménes Andrea polgármester is aki üdvözölte a fiatalok lelkesedését és magát a programot is. Biztosította a résztvevőket, hogy minden jó kezdeményezésüket támogatni fogja, hisz a városban ők a jövő letéteményesei.
hirdetés