„Vámpírok” Bukarestben

Páratlan koncerthangulat, jól ismert slágerek, nívós látványtechnika jellemezte a Hollywood Vampires koncertjét
Páratlan koncerthangulat, jól ismert slágerek, nívós látványtechnika jellemezte a Hollywood Vampires koncertjét
Nyíregyháza – A legendás zenészek azonnal lázba hozták a közönséget.

Borítékolható volt, hogy nem mindennapi élményekben lesz részem a nyári Hollywood Vampire-­koncerten. Nos, nem csalódtam a szupergrupban!

Előbb Budapestre, majd a célállomásra, Bukarestbe vezetett az utam Nyíregyházáról. A jegyem „természetesen” az első sorba szólt.

A 18 órai kapunyitás előtt, a barátomékkal, Pálinkás Krisztivel és Törőcsik Dittával várakozva, egy hatalmas jégeső vert el minket és tucatnyi egyéb rajongót, de meg sem fordult a fejünkben a hátra arc.

Fél nyolckor mint a csorda, úgy tódult befelé a nép! Kilenc körül kezdett a Hollywood Vampires, amelynek alapítói a legendás hármas: Alice Cooper, Johnny Depp és az Aerosmith-ből Joe Perry. Hatalmas volt hangulat, a zene, nívós pirotechnikával fűszerezve. A felcsendülő slágereket a zenekarral együtt énekelte-üvöltötte a tömeg.

Életre szóló élmény volt

Nagyon jó buli volt, rengeteg emberrel. Megérte annyit utazni, hogy mindezt élőben láthassam! Alice Cooper korát meghazudtolva „tolta a show-t”. Duff Macagan sajnos nem volt jelen, mert az AC/DC bulin volt Axl Rose VIP-vendége. Hasonlóan nagyszerű, életre szóló élményeket kívánok minden zeneszerető, fesztiválozó fiatalnak!

– Kondás Csaba, az Inczédy György középiskola volt diákja, a Jósa András kórház szakácsa –
hirdetés