Van diplomája, mégis pornósztár lett – 3500 forintot keres óránként (18+)

Akt.:
Van diplomája, mégis pornósztár lett – 3500 forintot keres óránként (18+)
Manchester – Jade mindössze 23 éves lesz, de máris sokat látott: azért utazza körbe a világot, hogy idegenekkel szexeljen a kamera előtt.

A hódolói művésznevén, Carly Rae Summers-ként ismerik, és már komoly rajongói bázisa van, akikkel a közösségi média segítségével tartja a kapcsolatot. Jade imádja a munkáját – bár elismerte, a túlságosan nagy méretekkel rendelkező férfiakkal sokszor kényelmetlen a forgatás – olyan eset is volt, amikor sérüléseket okozott neki egy-egy túl nagy pénisz.

– Az, hogy elkezdtem pornózni, megváltoztatta az életemet. Még az egyetemi életemet is megkönnyítette. Amióta dolgozom, sokkal magabiztosabb vagyok – árulta el a lány. – Óránként pedig 10 fontot, azaz körülbelül 3500 forintot is megkeres. És van olyan, amikor 14 órán át tart egy-egy felvétel.

De mit szólnak hozzá a szülei? Talán meglepő, de az édesanyja még meg is szokta nézni a filmjeit, sőt, tanácsokat szokott adni neki.

Jade eredetileg a divatszakmában szeretett volna elhelyezkedni. Diplomáját a Manchester-i Metropolitan Egyetemen szerezte, de már ekkor fotókat és videókat árult magáról az interneten. Nagyon meglepődött azon, hogy minden héten újabb 100 font fogadta a bankszámláján. Aztán egy nap e-mail érkezett, amiben megkérdezték: volna-e kedve pornót forgatni. Jade azonnal lecsapott a lehetőségre.

A lány sok mindent forgatott már azóta. Köztük olyan jelenetet is, amikor megannyi férfi maszturbál felette. Bár a szexuális úton terjedő betegségeket folyamatosan szűrik a pornószínészeknél, egyszer chlamydiá-t is elkapott. De olyan is volt, amikor egy férfi túlságosan durván tette magáévá a kamerák előtt. Erre viszont már az anyja is azt mondta: – Többet ilyet ne csinálj.

– Ha lenne egyszer lányom, nem bánnám ha ő is a pornószakmában kötne ki végül – vallotta be a lány. És azt is mondta, különös élmény lesz majd, amikor már öreg lesz, de beüti a saját nevét a Google-be, és rátalál fiatal kori önmagára, amint épp férfiakkal szeretkezik.

Forrás: mirror.co.uk

Címkék: , ,hirdetés