Sport

2013.04.26. 15:05

Plusz lökést ad a kisfia

Az immár apai szerepkörben is „tevékenykedő” Máté Péter sikeres ütközetet vár.

Az immár apai szerepkörben is „tevékenykedő” Máté Péter sikeres ütközetet vár.Az NB I-es tabella utolsó előtti, 15. helyén álló Siófok együttesét látja vendégül szombaton 18.30-tól a DVSC-TEVA. A Loki a legutóbbi, 24. fordulót pont nélkül zárta, miután 1-0-ra kikapott a Szombathelyi Haladás otthonában, a kiesés ellen küzdő siófokiak meglepetésre 2-1-re legyőzték a jelenlegi bronzérmes MTK-t. A debreceniek ősszel Adamo Coulibaly és Bódi Ádám góljaival 2-0-s sikert arattak a Balaton-parton – Máté Péter beszélt róla lapunknak, ezúttal mire számítanak a debreceniek.

Csak a győzelem

– Biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű meccs a szombati, de hát a többi sem az. Vélhetően egy szervezett Siófokkal találkozunk majd, mely mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megnehezítse a dolgunkat, de számunkra most csak a győzelem elfogadható. Remélem, jó játékkal tudunk majd előrukkolni, ami eredményességgel párosul – bizakodott a Loki belső védője, akinek pár napja született meg Botond nevű kisfia.

– Az apai örömök természetesen plusz lökést adnak a mindennapokban. Bár kiveszem a részem a pelenkázásból, és egyéb teendőkből, azonban a pihenésre is szánok időt, mert fel kell készülnöm a fontos mérkőzésekre, mint amilyen a szombati is lesz – tudtuk meg a DVSC saját nevelésű játékosától, aki nem csak gyerekáldásnak örülhetett az elmúlt időszakban, hanem századik NB I-es meccsének is. – Minden labdarúgó életében mérföldkőnek számít egy ilyen jubileum, hisz azon vagyunk, hogy minél több találkozón léphessünk pályára és minél jobban teljesítsünk.

Kondás Elemér a dvsc.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, lesznek hiányzóik: Bódi Ádám öt sárga lap miatt nem játszhat, és valószínűleg Szakály Péterre sem számíthat a csapat, mert rúgást kapott a lábára, ami még nincs rendben. Luis Ramos is beteg, még nem lehet tudni, felépül-e szombatra. Korhut Mihály és Pölöskey Péter már a csapattal edz, ellenben Engel Alex még mindig sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!