Van úgy, hogy a vékony játék is három pontot ér

A besárgult Zoran Kosztics (14) kapufája után szerezte meg a győztes gólt Rezes László
A besárgult Zoran Kosztics (14) kapufája után szerezte meg a győztes gólt Rezes László
Nyíregyháza – Sárga lap miatt senkinek sem kell kihagynia a Szpari vasárnapi meccsét.

Már csak egy strigulát kell behúzni. Vasárnap hazai pályán búcsúzik az NB III. Keleti csoportjától a bajnok Nyíregyháza Spartacus. Mátyus János, a csapat vezetőedzője az utolsó öt meccsen öt győzelmet akart. Ebből négy már megszületett, a legutóbbi vasárnap, Kazincbarcikán. A vendég nyíregyháziak az első félidőt uralták a nem éppen a gyepszőnyeg remek minőségéről közismert Pete András Stadionban. Sőt, a játékrész ráadásában Rezes László a kapuba is talált. Szünet után ugyan összekapták magukat a borsodiak, ám gólt nem tudtak szerezni. Így az eredmény nem változott.
– Őszintén szólva, nem ez volt a legjobb meccsem a Szparival – kezdte visszapillantását Mátyus János. – Főként a második félidei játékunk volt vékony, de a lényeg a győzelem, a három pont megszerzése volt. Kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, ennek tükrében elégedett vagyok. Jöttek a győzelmek, érthetően jó a hangulat, és mindenki készül a vasárnapi, hazai zárásra, amelyen látványos játékkal szeretnénk kirukkolni.

A vasárnapi, kazincbarcikai meccsen Böcskei Balázs játékvezető nyolcszor villantotta fel a sárga lapot, egyszer hazainak, hétszer pedig vendégjátékosnak.

– Szerintem indokolatlan volt ennyi sárga lapot kiosztani, szerencsére emiatt senkinek sem kell kihagynia a zárómeccset – így Mátyus János.

KM-ML
hirdetés