Sport

2013.04.05. 13:20

Kevesen maradtak, győzelemre hajtanak a röplabdások

A női röplabda NB II-ben a rájátszás ötödik fordulóját tudják le a hét végén – Tiszavasvári számára azonban csak a negyedik bevetés következik.

A női röplabda NB II-ben a rájátszás ötödik fordulóját tudják le a hét végén – Tiszavasvári számára azonban csak a negyedik bevetés következik.Mint arról korábban hírt adtunk, Kolozsi János együttese márciusban – önhibáján kívül – kétszer is ellenfél nélkül maradt, így, persze a tabella is kissé kusza. Ami fix: a szombaton hazai pályán (kezdés: 17 óra) szereplő Vasvári esélyesként fogadja az alapszakaszban utolsó, vagyis hetedik helyen záró Agria RC Eger csapatát.

A házigazda ugyebár felkapaszkodott a képzeletbeli dobogóra a bajnokság korai szakaszában, időközben azonban – az egyébként sem túl vastag – létszám tovább vékonyodott. Lévai Gabriella egészségügyi okok miatt kivált, míg Szombati Adrienn és Szalai Gabriella sérülésből lábadozik, játékuk kérdéses. Persze, kevesen is győzelemre hajtanak a vendéglátók...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!