Várdai várakozás

A Várda SE NB I B-s női kézilabdacsapata a Miskolc eltángálásával kezdheti meg felzárkózási akcióját.

A középmezőnyben posztoló kisvárdaiak zsinórban háromszor lépnek színre hazai pályán – első alkalommal szombaton (16 óra) a kiesés megúszásért hadakozó borsodiakat fogadják. Mégpedig egyértelmű szándékkal: a hazaiak a két pontra hajtanak, más megoldás szóba sem jöhet.

Az előző körben az éllovas Makó katlanját „pontosan” elhagyó Mátészalkai MTK-Carmo Suzuki hölgykoszorúja vasárnap újabb rázós túrát teljesít – ezúttal a harmadik pozícióban posztoló Csömör otthonában produkálja magát. Nem esélytelenül. Mert bíz, ha a Veress István gardírozta gárda tartósítani tudja az elmúlt hetekben mutatott formát, nos, akkor keresztbe tehet a házigazdának.

Látványos feltámadást produkál a Fehérgyarmati VSE-Fevill férfi különítménye, amely négy győzelméből kettőt tavasszal jegyez. Szombaton viszont – finoman fogalmazva – nem a Falcsik Miklós pallérozta társulat a favorit. A bentmaradásért küzdő FVSE a harmadik helyen táborozó, saját katlanjában különösen masszív Ózd vendége lesz. Ráadásul a vendégek közül több kulcsember sérüléssel, betegséggel bajlódik – ezzel együtt szorossá igyekeznek tenni a partit.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés