Magyarország

2016.06.09. 08:55

Jó módú családból valók, jó nevű iskolák tanulói - megússzák börtön nélkül a molesztálást a nyíregyházi fiúk?

Nyíregyháza - Vodkával itatták a 14 éves lányt, amikor magatehetetlenné vált, levetkőztették, fogdosták, a nemi szervébe nyúltak, az egyikük le is vizelte, és mindezt még le is videózták. Bár első fokon letöltendő szabadságvesztésre ítélték az öt fiút, a másodfokú tárgyaláson még az is lehet, hogy börtön nélkül ússzák meg gaztettüket - <a href="http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/brutalis-reszletek-derultek-ki-a-nyiregyhazi-eroszakrol/b0cdwls" target="_blank">írja a blikk.hu</a>.

Nyíregyháza - Vodkával itatták a 14 éves lányt, amikor magatehetetlenné vált, levetkőztették, fogdosták, a nemi szervébe nyúltak, az egyikük le is vizelte, és mindezt még le is videózták. Bár első fokon letöltendő szabadságvesztésre ítélték az öt fiút, a másodfokú tárgyaláson még az is lehet, hogy börtön nélkül ússzák meg gaztettüket - írja a blikk.hu.

A Blikk információi szerint a fiúk jómódú családok gyermekei. Az egyikük apja egy ismert üzem igazgatója, a másikuk testvére pedig az örkormányzati választásokon is indult. Csaknem egy évnyi előzetes letartóztatás után szabadon engedték őket, még iskolába is járhattak - írja a blikk.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a fiúk egymás között cserélgették a tettükről készült felvételeket egy interneten létrehozott zárt csoporton belül, aminek először a Spílerek nevet adták, később pedig megváltoztatták Börtöntöltelékre. Ám hiába a név, a Blikk felhívja a figyelmet, hogy a fiúk akár börtön nélkül is megúszhatják a másodfokú tárgyaláson az ügyet. Az öt vádlott között volt, aki enyhítésért, de olyan is akadt, aki felmentésért fellebbezett. Ötük közül mindössze egy tett beismerő vallomást.

Az öt fiú tehát jelenleg is szabadlábon van, a másodfokú tárgyalást várják.

Forrás: Blikk.hu


Nyíregyháza, Debrecen - A magatehetetlen, kiskorú lányon követtek el „szégyenítő cselekményeket” a fiúk

Nyíregyháza – Első nyilvános ülését tartotta kedden a Debreceni Ítélőtábla annak az öt fiúnak az ügyében, akik a vád szerint megerőszakoltak egy 14 éves lányt még 2013 augusztusában Nyíregyházán, ráadásul felvételeket készítettek és meg is osztották azokat többekkel – számolt be a 24.hu. Szexuális erőszak és gyermekpornográfia büntette miatt álltak ismét bíróság elé.

Nyíregyháza – Csoportban csökken az egyén felelőssége, ami teret ad a deviáns viselkedésnek – mondja a pszichológus.

Nyíregyháza – A sajtó képviselői is suttogóra fogták a hangjukat hétfőn a Nyíregyházi Törvényszék 128-as tárgyalótermébe lépve, ahol nyilvánosan hirdettek ítéletet annak az öt fiatalkorú fúnak az ügyében, akik a vádirat szerint 2013. augusztus 24-án közösen követtek el szexuális erőszakot egy akkor 14 éves lány ellen, kihasználva ittasságát és védekezésképtelenségét.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!