Várható döntés, mindent pótolnak

Még a héten pótolja a hiányosságokat a kazincbarcikai labdarúgó csapat.

A 32 indulásra jogosult NB II-es csapat nevezése közül 20-at elfogadott keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága, elsôfokú határozatában 10-et elutasított, s 2 klub nem is nevezett, jelezve, hogy visszalép a részvételtôl.

A Keleti csoportból a Tuzsér, a Makó, a Kazincbarcika, a Nyíregyháza és az Orosháza, a Nyugati csoportból a Balatonlelle, a Barcs, a Budakalász, a Hévíz és az Integral-DAC több olyan követelménynek nem felelt meg, amelynek teljesítése elôfeltétele a nevezés elfogadásának. A Nyugati-csoportban indult volna az Elmax Pápa és a Szentlôrinc együttese, de egyikük sem adott be nevezést. Az esetleges „létszámfeltöltésrôl” késôbb dönt a versenybizottság javaslata alapján a szövetség elnöksége.

,,Várták”

– Még a héten pótoljuk a hiányosságokat, hiszen ,,vártuk is” is, hogy ez a döntés fog születni – mondta Kádár Zsolt, a Kazincbarcikai SC ügyvezetője. – Ennek egyszerű oka van, hiszen mi is késve kaptunk meg több olyan igazolást, melyet már a nevezési határidőre csatolni kellett volna, de ezek megjöttek, mi pedig elküldjük az MLSZ-hez, így semmi akadálya nem lesz az indulásunknak.

Alakulnak

Megyénk másik másodosztályú résztvevője, a Bőcs KSC az ,,első körben” megfelelt, így a Hernád-parti együttesnél már a játékoskeret alakításával foglalkoznak.

– Eddig két távozóról tudok beszámolni, Rubint Diósgyőrbe, Kulcsár pedig Vácra szerződött – tudtuk meg Tóth Istvántól, a Bőcs szakosztály elnökétől. – Természetesen még lesz változás a csapatnál, négy játékossal közel állunk a megegyezéshez. A folyamatban lévő ügyek végére hamarosan pont kerül, ugyanis hétfőn már megkezdjük a felkészülést az új szezonra.
hirdetés