Városmajor: élménydús lesz a december is

Tarpai Viktória
Tarpai Viktória
Nyíregyháza – Az év utolsó hónapjában is színes programokkal várja az érdeklődőket a Városmajori Művelődési Ház: lesznek koncertek és előadások, de az ünnepre hangolódásra is lesz hely és idő.

Ez utóbbi jegyében Sz. Nagy Tímea paverpol-tanfolyamra invitálja az ügyes kezű érdeklődőket december 4-én, másnap pedig folytatódik a 80 nap alatt a Föld körül című sorozat: Sipos László ezúttal a szentföldi kalandozásainak élményeit és fotóit osztja meg a hallgatósággal.

Ketten az úton

Egy héttel később az Old Rock zenekar ad koncertet, újabb hét nap elteltével pedig ismét jön a közkedvelt Ketten az úton. Orémusz Maja ezúttal Vidnyánszky Éva ny. magyartanárral (a Nemzeti Színház igazgatójának, Vidnyánszky Attilának az édesanyja), és tanítványával, Tarpai Viktóriával, az Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház művészével beszélget. Közreműködik Balogh Géza, A sátán fattya forgatókönyvírója, Karap Zoltán zenész, Dézsi Darinka és Pregitzer Fruzsina színművészek, Nagy Zsófia Gitta versmondó, Mokánszki Bálint és Bucilla Olívia Lolita táncosok. Az évet a Szalka Consort karácsonyi koncertje zárja, a mátészalkai együttes december 20-án lép fel a Városmajorban.

KM
hirdetés