Városmajor: gazdag a kínálat februárban is

Illyés Péter életművével is megismerkedhetünk
Illyés Péter életművével is megismerkedhetünk - © Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – Lemezbemutató koncertek, tárlatmegnyitó, táncdalest, zenés beszélgetés, egészségügyi előadás – a Városmajori Művelődési Házba látogatókat februárban is gazdag kínálat várja.


A programok sorát 9-én, szombaton a Képmás zenekar nyitja, az együttes Van egy város a szívemben című lemezbemutató koncertje 18 órakor kezdődik. A soron következő esemény is a zenét szeretőknek kedvez: 13-án, szerdán 17 órától a carPEDIGnem együttes mutatja be Homo Illusion című albumát. Két nappal később a képzőművészeté lesz a főszerep: 15-én, pénteken 16 órától Sz. Nagy Tímea textilszobrász növendékeinek alkotásait láthatják az érdeklődők.

Zene és tánc

Illyés Péter évtizedek óta jelen van a megye kulturális életében, február 15-én 17 órától egy kicsit közelebbről is megismerkedhetünk az előadóművésszel – ebben fia, a Móricz Zsigmond Színház művésze, Illyés Ákos és Hekman Böbe énekes lesz a vendégek segítségére.

A február sem telik el Ketten az úton nélkül: a népszerű sorozatban 20-án a Csernák Mónika, Csernák Tibor énekes házaspár mutatkozik be. Egyszer megjavulok én címmel Rozsnyai György táncdalestjét hallhatják a zenekedvelők 23-án, közreműködik a Centrum együttes. És persze ezúttal sem marad el a Szívklub, melynek előadására 27-én 17 órától várják az érdeklődőket.

KM
hirdetés