Sport

2013.05.30. 10:03

Balszerencsés születésnap

Az NYKK kosárlabdázója, Polyák László lábára csontrepedés miatt került gipszcsizma.

Az NYKK kosárlabdázója, Polyák László lábára csontrepedés miatt került gipszcsizma.Sok mindenre vágyhat egy fiatalember a huszadik születésnapján, de begipszelt lábra aligha. Polyák László, a Marso-NYKK hátvédjének bal lábára a számára jeles napon került az alkalmi viselet, merthogy a játékos megsérült az U20-as kosárlabda-válogatott szombathelyi edzőtáborában.

– Játék közben palánkra törtem, amikor megcsúszott a lábam a talajon, és a bokám felett megrepedt a szárkapocscsontom – ecsetelte a történteket Polyák László. – Szerdán hagytam el az edzőtábort, hogy visszatérhetek-e még a válogatotthoz, és ott lehetek-e a nyári Európa-bajnokságon, azt még nem tudom. A jövő héten megyek kontrollra, de előzetesen annyit mondtak az orvosok, hogy akár már három-négy hét múlva megkezdhetem a rehabilitációt. Ha ez valóban így lesz, akkor talán nem kell lemondanom a július 12-én kezdődő kontinensviadalról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!