Vasárnap a zalaegerszegiek vizitálnak a Spartacusnál

Dragóner Filip (jobbra) szeretne most is kapuba találni, miként ősszel Zalaegerszegen
Dragóner Filip (jobbra) szeretne most is kapuba találni, miként ősszel Zalaegerszegen - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Lucsánszky Tamás szerint mindkét csapat számára nagy lesz a tét a soros bajnokin.

Amennyiben lenne ilyen a foci másodosztályban, papíron könnyűnek tűnő mérkőzés vár vasárnap a Spartacusra. A tabellán negyvennyolc ponttal ötödik nyíregyháziak a harminc egységgel tizennyolcadik zalaegerszegieket fogadják.

Vendégként nyertek

A két együttes őszi találkozóját Pekár László és Dragóner Filip találataival a vendég nyírségiek nyerték.
Ami a legutóbbi formát illeti, az előző bajnoki körben a zalaiak otthonukban kaptak ki 2–1-re a Budaörstől, a Szpari pedig Győrben szenvedett 1–0-ás vereséget.

– Papíron sincs könnyű meccs, a Zalaegerszeg pedig kimondottan jó játékosállománnyal rendelkezik – indította a beharangozó beszélgetést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– A bajnokság előtt az ötödik-hatodik helyre vártam őket, úgy vélem, eddig tudásuk alatt teljesíttek. Éppen ezért rangadónak tekintjük a vasárnap találkozót, amelyen precíz és higgadt játék dönthet. Remélhetőleg a javunkra.

A legfeszültebb hangulatú

– A szezon legfeszültebb hangulatú mérkőzésére számítok a győri vereségünk és a zalaiak helyezése kapcsán. Nagyon komoly téttel bír a találkozó mindkét csapat számára. A vendégek biztosan kettőzött erővel küzdenek – így Lucsánszky Tamás.

A szakvezető azt is hozzáfűzte, hogy néhány játékos apróbb sérülésekkel küzd, és a klubnál történtektől sem tudják függetleníteni magukat.

NB II.: 31. forduló

Vasárnap

Nyíregyháza Spartacus–Zalaegerszegi TE FC Városi Stadion, 17

V.: Veizer (Punyi, Kormányos). Spartacus: Jova – Szokol, Kelemen, Fodor, Forró – Kártik, Kesztyűs – Csilus T., Pekár, Papp – Dragóner.

Budaörsi SC–Kisvárda Master Good

Tatabánya, 17

V.: Gaál Á. (Lémon, Király Zs.). Kisvárda: Zöldesi – Izing, Rjasko, Vári B. – Lucas – Hej, Melnik, Heffler N., Jánvári – Horváth Z., Ilics.

Gyirmót–Békéscsaba, Vác–Cegléd, Szolnok–Csákvár, Budafok–Siófok, Dorog–Győr, Soroksár–Mosonmagyaróvár, Kazincbarcika–Soproni VSE, Szeged 2011–MTK (valamennyi 17)

ML
hirdetés