Vasárnap esti fiesztára készülnek a Spartacusnál – Mehetnek a pályára a szurkolók

Vasárnap esti fiesztára készülnek a Spartacusnál – Mehetnek a pályára a szurkolók
© Fotók: KM
Nyíregyháza – Edú is labdába rúg a Hatvan ellen, a ­meccs után éremátadás és búcsú a külföldi játékosoktól.

Agyaggalamblövészet, sétakocsikázás, remek vaddisznópörkölt! Ez volt a Szpari focistáinak a menüje pénteken délelőtt. Támba Miklós biztonsági főnök a Napkorona Udvarházban látta vendégül a játékosokat és a vezetőket. A focisták utolsó fellépésükre készülnek, vasárnap késő délután a hatvaniak látják majd vendégül őket. Az őszi, hevesi meccsen Forgács Richárd révén a hazaiak jutottak vezetéshez. Ezt Rezes László még az első félidőben egalizálta, majd Rubus Tamás a nyolcvannyolcadik percben megszerezte a győztes találatot.

– Bár a péntek délelőtti programunk könnyed volt, komolyan készülünk az utolsó mérkőzésre. Természetesen nyerni akarunk, mégpedig látványos játékkal, hiszen feledhetetlen estét akarunk varázsolni a lelkes szurkolóinknak – summázott véleményt Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

Mehetnek a pályára a szurkolók

A vasárnap este különlegesnek ígérkezik, már csak azért is, mert a mérkőzés kezdőrúgását Edú fogja elvégezni. Remélhetőleg a győztes meccs után aztán jön a nagy buli.

A lefújás után a drukkerek a pályára mehetnek, majd rövidke ünneplés után fél kilenckor kezdődik az éremát­adás, búcsúzkodás a külföldi játékosoktól, emlékplakettek átadása, zárásként pedig durran a konfettiágyú.

KM-ML

NB III: Keleti csoport, 34. forduló

Vasárnap

Nyíregyháza Spartacus–FC Hatvan Városi Stadion, 18

V.: Kátai (Punyi, Berényi Á.)

Nyírbátori FC–Kazincbarcikai SC Nyírbátor, 18

V.: Csonka B. (Csatári T., Flinta)

Tállya–Somos SE, Jászberény–Rákosmente KSK, Tiszaújváros–Diósgyőr II, Cegléd–REAC, Putnok–Cigánd, Újpest II–DVSC-DEAC (valamennyi 18)

Szabadnapos: Felsőtárkány
hirdetés