Vasárnaptól felvonó és síjárat

Van hó Bánkúton, ha nem is a legjobb minőségű, de síelésre alkalmas. A felvonók még nem mennek, de vasárnap reggel már beindulnak.

Mint a síklub illetékesétől megtudtuk, pénteki állás szerint 18 centiméteres volt a hóréteg vastagsága, amihez a szakemberek szívesen vennének még a hétvégén további hóesést, az javítana a sportolási feltéteken.

A síklub honlapján, mint ígérik, minden érdeklődő naprakész információkat találhat, amiként az erre fenntartott 46/390-135-ös telefonszámon is tájékoztatást nyújtanak.

Vasárnap egyébként az MVK is síjáratát indít Bánkútra.

A busz december 25-től kezdve a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint fog közlekedni. Az alábbiak szerint: indulás a diósgyőri végállomásról reggel 8:00-kor, 10:10-kor és délután 14:30-kor, visszainudlás Bánkútról 09:00, 11:15, 16:00-kor. A 8 órai és a 4 órai járatok a Tiszai pályaudvar érintésével közlekednek: onnan (a bérletpénztár mellől) reggel 7:30-kor indul a szerelvény.

A síjáratot kizárólag a járművezetőnél kapható 500 forintos felülbélyegzett jeggyel lehet igénybe venni ( bérletek, utazási igazolványok, előre váltott menetjegyek és egyéb díjszabási kedvezmények nem vehetők igénybe) – közli az MVK.

BAL
hirdetés