479 járművezetőt ellenőriztek Vásárosnaményban

479 járművezetőt ellenőriztek Vásárosnaményban
© Fotó: police.hu
Vásárosnamény – Legutóbb Vásárosnamény ki- és bevezető útjain, valamint Barabás, Gelénes, Csaroda, Kisvarsány, Nagyvarsány, Gyüre és Aranyosapáti településeken ellenőrizték a járművezetőket.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak 2017. december 22-én. A rendőrök minden intézkedés alá vont járművezetővel szemben „Finn-módszeres” ittasság-ellenőrzést végeztek. A közúti kontrollt Vásárosnamény ki- és bevezető útjain, valamint Barabás, Gelénes, Csaroda, Kisvarsány, Nagyvarsány, Gyüre és Aranyosapáti településeken végezték az egyenruhások. A rendőrök közel 479 járművezetőt ellenőriztek, akik közül egy sofőr bizonyult ittasnak. Vele szemben a helyi rendőrkapitányságon közigazgatási hatósági eljárást indítottak. Kisebb súlyú szabálysértések elkövetése miatt a rendőrök nyolc esetben figyelmeztetést, három fővel szemben helyszíni, tizennyolc esetben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A közlekedők a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre a megye teljes területén. A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti! Kérjük, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Vigyázzanak egymásra, ne feledjék, MINDENKIT HAZAVÁRNAK!

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés