Egy családi ház födémszerkezete gyulladt ki Mátészalkán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. február 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Lakóház pincéjében összegyűlt nagy-mennyiségű víz eltávolításához kérték a záhonyi hivatásos tűzoltók segítségét pénteken este Mándokon, ma Béke utcában, ahol a víz a gázkazánt veszélyeztette. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével távolították el a vizet.

Az úttestről lesodródott és az út menti árokba borult egy kamion pénteken késő este az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 217-es kilométernél, Nyíregyháza közelében. A balesetben ketten sérültek meg. A hajdúnánási és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodik.

Kigyulladt és foltokban égett egy száz négyzetméteres családi ház födémszerkezete szombat hajnalban Mátészalkán, a Zöldfa utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés