Felcsaptak a lángok egy nyíregyházi iskola konyháján – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Gázszivárgáshoz riasztották a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat szerdán délelőtt Jándra, egy családi házhoz, a Dózsa György utcába, ahol a fürdőszobában lévő gázbojler hibásodott meg. A tűzoltók a főcsapot elzárták, az épületet átvizsgálták és biztosították a helyszínt a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lehasadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely akadályozta a közlekedést szerdán délelőtt Kisvárdán, a Mártírok útján. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy kismegszakító szerdán délben egy nyíregyházi közintézmény konyhájában, az Erdő soron, ahol a tüzet az ott dolgozóknak sikerült eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták és a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Vadat gázolt egy kisteherautó szerdán este a 4-es számú főúton, Nyíregyháza és Nyírtura között. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés