Hét apróság, hét érem – harciasan küzdöttek a beregi judósok

Jó küzdelmeket láthattunk tőlük
Jó küzdelmeket láthattunk tőlük
Szatmárnémeti – Elismerésre méltó eredmények születtek a judoversenyen.


Tartalmas hétvége áll a beregi judósok mögött. A Szelet-Kelet Sport­egyesület judokái Szatmárnémetiben és Ózdon mutathatták meg, mit tanultak az elmúlt időszakban. A romániai versenyen a Diák C és az idősebb versenyzők táborához az egyesület 9 fővel járult hozzá.

– Legfiatalabb versenyzőnk, Ujvári István U9-es korosztályban a dobogó 3. fokára állhatott fel. Őt Nagy Botond és Jakab Sándor követte, ám nekik 2. és 3. küzdelmük után nem sikerült továbbjutniuk, így a 7. és az 5. helyen végeztek. Lengyel Péter és Magyar Sándor U15-ös korcsoportban nem tudtak helyezést elérni, de öt igazán jó küzdelmet láthattunk tőlük.

Hét apróság, hét érem

A fiúk küzdelmét Nagy Kristóf zárta, akit harcias küzdelmei után a dobogó első fokára szólítottak, és aranyérmet akasztottak a nyakába. Baranyi Réka 3., Kosztel Petra 2. helyezést ért el – tudósította lapunkat Lőrincz Ottó.

Mihalovics Erika első küzdelmén egy erőteljes dobást követően megsérült, így nem tudta folytatni a versenyt. – Másnap Ózdon, a Határmenti Judo Találkozón vettünk részt. Hét apróság hét érmet hozott haza! Tóth Dávid, Rózsa Péter és Béres Árpád U9-es korosztályban, különböző súlycsoportokban 2. helyezést értek el, Tóth László bronzérmet szerzett. Fehérvári György, Fehérvári Antal és Veres Zsolt Diák C és Diák B korosztályban ezüstérmeket szereztek, így a Szelet-Kelet a vasárnapot 6 ezüst és 1 bronz­éremmel zárta – tette hozzá Lőrincz Ottó.

KMVásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés