Kisegítette korábbi játékosa a bátoriakat

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: szinte teljes volt a nagyüzem a hétvégén.

NB I, férfi

Félegyházi ASI–Útfestők-Apagy SE 12–6

Az esélyesebb hazai csapat ellen kishitűen játszott az apagyi csapat, pedig akár a pontszerzés is összejöhetett volna. Győztek: Bari 2, Poór T., Hodász, Nagy B. és a Bari, Nagy B. páros 1-1.

Szeged AC II–Nyírbátori ASE 6–12

A korábbi extraligás játékosa, Varga Zoltán segítségével igazi négypontos mérkőzést nyert meg a nyírbátori csapat, és ezzel viszonylag kényelmes pozícióba került a bajnoki táblázaton. Gy.: Kővári 4, Varga Z., Molnár D. 3-3, Benyovszki és a Kővári, Varga Z. páros 1-1.
NB II

Apagy SE II–Egri CSC II 9–9

A beteg Szűcs Attila nélkül elfogadható eredményt ért el az apagyi csapat. Gy.: Fodor G., Fodor I. 3-3, Kiss Z. 2, a Fodor G., Fodor I. páros 1.

Vásárosnaményi SZSE–Teva Debrecen SE I 8–10

Jól kezdett, az elején még vezetett a naményi csapat, majd neki kellett kiegyenlítenie 7–7-re, a hajrában pedig a debreceniek nyertek több meccset. Gy.: Tuckanjuk, Sztoj, Szilágyi Z. 2-2, Mágocsi és a Tuckanjuk, Mágocsi páros 1.
NB III

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE–Teva Debrecen SE III 14–4

Listavezetőhöz méltó játékkal és különbséggel nyerte meg a mérkőzést a házigazda. Gy.: Sallai, Király Cs. 4-4, Joó Z. 3, Zolcsák, a Sallai, Szák Á. és a Király Cs., Zolcsák páros 1-1.

Várdai ASE–Fehérgyarmati VSE 15–3

A magabiztos hazai győzelmet hozó mérkőzésen kiemelendő, hogy a hazai pályán most bemutatkozó Kerezsi Béla három győzelemmel járult hozzá a sikerhez. Gy.: Márföldi, Pokol P. 4-4, Kerezsi 3, ifj. Varga P. 2, az ifj. Varga P., Márföldi és a Pokol P., Kerezsi páros 1-1, illetve Bartha M. 2, Balogh A. 1.

Záhonyi VSC–Nyírmadai ISE 3–15

Kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség, a hazaiak a négy döntőszettes meccs egyikét sem tudták megnyerni, hogy szorosabb legyen az eredmény. Gy.: ifj. Petró L., Petró L. és a Csépke, ifj. Petró L. páros 1-1, illetve Pacuk P., Szabó S., Szeles B. 4-4, Nagy A. 2, a Pacuk P., Szabó S. páros 1.

Debreceni ABE-DEAC–Mátészalkai MTK 6–12

A kötelező győzelmet biztosan hozták a szalkaiak. Gy.: Lukács B., Varga S., Hegedűs T. 3-3, Damasiewicz N. 2, a Damasiewicz N., Hegedűs T. páros 1-1.

Pataki ASC–Nyírbátori ASE II 11–7

Nagyon tartalékosan állt fel a nyírbátori csapat, a beugró újonc gyerekektől nem volt elvárható, hogy mérkőzést tudjanak nyerni. Gy.: Szőllősi T. 4, Majoros M. 2, a Majoros M., Szőllősi T. páros 1.Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés