Lónyán vizsgáztak

Lónyán vizsgáztak
© Fotó: katasztrófavédelem
Lónya – A Lónyai Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak indított negyvenórás tűzoltó alaptanfolyamot a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a hét elején. Az elsajátított ismeretekből pénteken vizsgáztak a résztvevők Lónyán.

A tanfolyamon a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársai, a mátészalkai hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók oktatták a résztvevőket.

A pénteki alaptanfolyam számonkérésén tizenheten tettek sikeres vizsgát, ami egy huszonöt kérdéses tesztlap kitöltéséből és egy szerelési feladat végrehajtásából állt. A szerelést ötfős rajokban hajtották végre a résztvevők.

A vizsgabizottságban Tisza István tű. alezredes, a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője, valamint Kun András tű. zászlós, a mátészalkai tűzoltó parancsnok-helyettes értékelte a résztvevők teljesítményét.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés