Lovaskocsira pakolták a lekaszált lucernát a nyírvasvári férfiak – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Lovaskocsira pakolták a lekaszált lucernát a nyírvasvári férfiak – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: Pixabay
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. július 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 19 éves nyírmadai férfi ellen, aki a nyírmadai vasútállomás területéről tulajdonított el egy lezáratlanul hagyott kerékpárt 2017. július 4-én. A rendőrök a férfit tettenérése után a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 28 éves és egy 22 éves nyírvasvári lakos ellen. A két férfit egy nyírvasvári külterületén található mezőgazdasági területen a mezőőr érte tetten 2017. július 4-én este, miközben lopási szándékból lucernát kaszáltak, valamint a már levágott takarmányt lovas kocsijukra pakolták. A mezőőr értesítette a rendőröket, akik a két férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Két személyi sérüléssel járó balesetnél intézkedtek a rendőrök

Tarpa belterületén közlekedett személygépkocsival egy 22 éves román állampolgárságú férfi 2017. július 4-én. A gépjárművezető eddig tisztázatlan körülmények között, kanyarodása során nekiütközött egy 19 éves helyi lakos által vezetett segédmotoros kerékpárnak. A baleset következtében a motorkerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Hodász belterületén közlekedett személygépkocsival egy 22 éves kántorjánosi lakos 2017. július 4-én. A járművezető eddig tisztázatlan okok miatt gépkocsijával áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol neki ütközött egy vele szemben közlekedő gépjárműnek. A baleset során a 22 éves férfi, valamint a másik gépkocsit vezető 72 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés