Megindította a szabolcsiakat a szívszaggató történet – Gyűjtést kezdeményeztek a vásárosnaményi “fázós kisfiú” családjának!

Megindította a szabolcsiakat a szívszaggató történet – Gyűjtést kezdeményeztek a vásárosnaményi “fázós kisfiú” családjának!
Vásárosnamény – Nagy sikere volt Kiss Zoltánné, Marika szívszaggató írásának, a vásárosnaményi buszállomáson a beregsurányi buszra váró fázós kisfiúról.

Már a cikk megjelenése után sokan érdeklődtek, hogyan tudnának segíteni a kisfiú családjának. Ezen felbuzdulva beregi magánszemélyek, élükön a történet lejegyzőjével, gyűjtést kezdeményezett a beregsurányi családnak.

Beregsurányban öt gyermeket nevel egyedül az édesanya, és nagyon nehéz körülmények között élnek. Szinte mindenük hiányzik ahhoz, hogy ezt a kemény telet biztonságosan átvészeljék.

A beregi magánszemélyek felvették a kapcsolatot a Vöröskereszt vásárosnaményi irodájával, akik vállalták a gyűjtőpont kialakítását, és az adományok eljuttatását a családnak.

Várnak ruhákat a gyerekeknek, tartós élelmiszert, takarókat, esetleg tűzifát

A gyerekek ruhaméretei:

Kisfiú: nadrág:158,felső:146,cipő:36

Kislány: nadrág 126,felső 160,cipő 37

Kislány: nadrág 122,felső146,cipő 35

Kisfiú: nadrág 146 felső 146 cipő 34

Kisfiú: nadrág 98-110 felső110,cipő 24

Ha szeretne segíteni a beregsurányi “fázós kisfiú” családjának, adományát kérjük vigye be Vásárosnaményba, a Vöröskereszt irodájába (Vásárosnamény, Rákóczi u. 24.).

Ha személyesen szeretné átadni az adományát, vegye fel a haromhatar.hu szerkesztőségével a kapcsolatot a név és a cím miatt: 70/3870292 vagy haromhatarhirei@gmail.com

Forrás: haromhatar.hu


“Egész nap az a kisfiú jár az eszemben, akit tegnap láttunk Vásárosnaményban…” – Szívszaggató karácsony utáni történet

Vásárosnamény – Hogy mi jár a fejemben? Ma még egész nap az a kisfiú járt az eszemben, akit tegnap láttunk Vásárosnaményban a főtéren. Egy virágládán üldögélve csontig fagyva buszra várt…Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés