Melléképület kapott lángra Kocsordon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Melléképület kapott lángra Kocsordon – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Személygépkocsi és egy zárt kisteherautó ütközött össze szerdán délelőtt Nyíregyházán, a Kállói úton. A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Lakóházzal egybeépített melléképület égett teljes terjedelmében szerdán délelőtt Kocsordon, a Vörösmarty Mihály utcában. A tűz a lakóépület egyik szobájára is átterjedt. A melléképületben kerti kisgépek égtek. A tyukodi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben senki nem sérült meg.

Melléképületben lévő füstölő gyulladt ki szerdán délután Tarpán, a Béke utcában. A helyi önkéntes és a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Karambol a városhatárnál

Nyíregyháza – Egy személy megsérült, két jármű mozgásképtelen lett egy karambol nyomán szerda délelőtt Nyíregyháza határában.Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés