Nem fizette ki a helyszíni bírságot a nyírgyulaji nő, elkapták – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták K. Attila 33 éves nyíregyházi lakost 2017. december 26-án. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert az egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 32 éves nyírgyulaji lakost 2017. december 26-án. A nő ellen körözés volt érvényben, mert a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg és azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a nőt őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 24 éves tiszakerecsenyi lakost 2017. december 26-án. A férfi ellen körözés volt érvényben, mert a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, amit a Vásárosnaményi Járásbíróság elzárásra változtatott át. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Vásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés