Sváby műsorába is beillett volna a naményiak szereplése

A vásárosnaményi csapat minden meccsen szerzett gólt
A vásárosnaményi csapat minden meccsen szerzett gólt - © Fotó: Pusztai Sándor
Vásárosnamény – A Vásárosnamény a mostaninál jobb helyezésben bízott a szezon elején, ám eddigi eredményeivel stabil középcsapatként szerepel a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban.

– A nyáron nyolc játékos érkezésével tűztük ki a dobogót, az előző szezonban elért negyedik hely után nem is lehetett más célunk – értékelte az őszi idényt Dudás Zoltán, a naményiak trénere. – Utólag kiderült, nem mindenkinek ment gördülékenyen a beilleszkedés. Nem teljesítettünk úgy, ahogyan szerettünk volna, vagy ahogy elvárták tőlünk.

Fontos játékost veszítettek

– Nem kezdtük jól a bajnokságot, és a folytatásban is csak helyenként játszottunk jól és eredményesen. Előfordult, hogy hiába voltunk jobbak ellenfelünknél, mégsem tudtunk győzni. Itt elsősorban a három döntetlenünkre gondolok. Olyan kapitális hibákat követtünk el, ami megmagyarázhatatlan, emiatt fontos pontokat vesztettünk.

Az edző látja a pozitívumokat és úgy gondolja, több van a csapatában.

– Párszor eszembe jutott Sváby András műsora, a „Nem a Te Napod!” – folytatta a tréner. – Sok csapathoz hasonlóan minket is utolért az a bizonyos sérüléshullám. Elvesztettük meghatározó játékosunkat, Szabó Rolit, akit már meg is műtöttek, mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! Volt olyan, amiért ha nem is dicséretet, de legalább szóbeli vállveregetést megérdemelnek a fiúk, itt gondolok az idegenbeli szereplésünkre, rúgott góljaink számára, és arra, hogy minden mérkőzésen betaláltunk.

Bizonyítaniuk kell

– Akadtak olyan győzelmeink, melyek ha nem is gyógyítják be sebeinket, de legalább fertőtlenítik azokat. Itt szeretném megjegyezni, egy-két kivétellel, többször találkoztunk jó játékvezetéssel. Úgy érzem, több van a csapatomban, remélem játékosaim ezt be is fogják bizonyítani, persze ehhez szükséges, hogy Fortuna is velünk legyen. Végezetül szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik megteremtették a feltételeket és segítették az egyesületünket.

MK


Naményi mutatók

Őszi eredmények

8. 15 6 3 6 34–32 21

Hazai pályán

12. 8 2 2 4 12–15 8

Vendégként

5. 7 4 1 2 22–17 13

Házi góllista

10 gólos: Deskó Dávid

5 gólos: Nagy Miklós Mikolajevics, Puskás Ádám és Szabó Roland

3 gólos: Filep Richárd Sándor és Schmidt Péter

1 gólos: Bancsi Gábor és Danku JózsefVásárosnamény.
SZON.HU


hirdetés